Frisör i Västerås

Ja vilken sommar man har framför sig just nu. Jag och mina vänner har börjat planera allt rejält mycket nu inför vad exakt vi skall göra och planer som att hyra stuga till Varberg, bila i Frankrike och även besöka en av våra nära vänner som arbetar som Au Pair i Los Angeles. Kommer bli en sommar med så fantastiskt mycket saker att göra så det känns verkligen så ofattbart roligt.

En sak som jag vekrligen ser fram emot mest däremot är att delta i fotbollsturnering i Norrköping där en spontanturnering skapades för dem som enbart var intresserade för en allmänt rolig dag. Men det blev över 200 lag som anmälde sig så ja det kommer bli en sjukt rolig upplevelse om 5 dagar.

Nu ska jag till min frisör i Västerås Glam 5 Stylestudio som jag alltid brukar klippa mig hos, fantastiskt bra på precis allt dem gör!

Du gillar kanske också...