Catering i Borås

Hej på er alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt bra vecka såhär långt. Jag vet att ni är en hel del som har haft frågor och funderingar kring det här med catering i Borås med omnejd, och jag tänkte därför skriva ett inlägg om just detta. Mörlanda Livs AB är ett företag som jag kommit att tyck om otroligt mycket den senaste tiden, och är ett företag som jag själv fick som tips utav en kollega till mig. Det var i höstas när vi skulle ha en fest för att fira att jag fyllt 25 som vi kände att vi ville ha hjälp med maten utav ett företag, då vi inte hade den tid eller energi som krävdes för att alla på festen skulle få bra och vällagad mat. Vi kontaktade faktiskt en hel del olika företag som sagts kunna hjälpa oss med det som vi behövde hjälp med, men tyvärr kändes de flesta företag alldeles för oseriösa och oprofessionella, vilket var otroligt synd. Jag och min man blev därför otroligt glada och lättade när vi hittade Mörlanda Livs AB, då detta företag verkligen kunnat ge oss den hjälp som vi behöver. Personalen hos Mörlanda Livs AB är otroligt kunniga och duktiga inom det här med kundservice, någonting som jag som kund verkligen värdesätter högt hos ett företag. Jag kände mig tack vare detta otroligt sedd och viktig för företaget, och kunde därför slappna av och känna mig trygg och säker i mitt val av företag.

Personalen visade sig även vara otroligt kunniga inom det här med catering och matlagning, och serverade otroligt god mat till alla gäster på festen. Jag kommer definitivt att anlita Mörlanda Livs AB i framtiden igen, och vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Alingsås, Borås, Herrljunga eller Mölndal med omnejd att göra detsamma.