En däckverkstad i Löddeköpinge

Hej åter igen, alla härliga läsare, och välkomna tillbaka hit till min blogg där jag brukar skriva om lite allt möjligt som faller mig in och saker och ting som jag tycker är intressant eller vill dela med mig av till er. Jag hoppas att alla mår bra idag och att ni har hunnit njuta lite av det här härliga vädret som vi har! Idag så tänkte jag skriva lite om någonting som jag vet att många av er skulle vilja veta lite mer om, nämligen en däckverkstad i Löddeköpinge vid namn Däckis som med sin däckservice vänder sig till alla ni som befinner er i Lund, Kävlinge och Löddeköpinge då så klart. Anledningen till varför jag tänkte ta upp det här idag och i just det här inlägget är för att det var så himla många av er som hörde av er och kommenterade på ett inlägg som jag skrev för ungefär en vecka sedan tror jag.

Det var en hel del frågor och funderingar kopplade till era kommentarer och jag försökte verkligen att svara på alla så gott som jag kunde, men sedan så tänkte jag att det kanske kunde vara bra att tillägna ett eget litet inlägg med ett par extra ord om det här företaget som jag under ett bra tag nu har använt mig utav när det kommer till det mesta som har med däck att göra. Som många av er vet så har jag ju skrivit lite om mina problem med mina däck och har väl känt under en längre tid att jag vill kunna hitta någon som på ett professionellt och kunnigt sätt kan hjälpa mig och får mig att känna mig nöjd med någonting som jag faktiskt betalar för. Det företaget visade sig vara Däckis. Jag blev själv rekommenderad att vända mig till dem genom en kollega och är evigt tacksam för det.