Kunniga och engagerade målare

Halloj, halloj alla goa och glada läsare! Det är en riktigt härlig onsdag i dag, det tycker i alla fall jag och så här fram på eftermiddagen när allting har lugnat ner sig så tänkte jag ta mig några minuter till att skriva ett inlägg. Jag vill prata med er om några målare i Bromma som har hjälpt mig ett par gånger det senaste året. I augusti målade de om fasaden och i april målade de om invändigt i ett par rum. Jag vill tipsa er om ett företag som heter Lindberg & Wiklund Måleri AB, om ni behöver kunniga och engagerade målare i Bromma med omnejd så ska ni i alla fall veta om att ni alltid kan få den hjälp som ni behöver om ni vänder er till dem. 

Min fru och jag hade länge pratat om att här behövde målas om, faktiskt i flera år vilket gav det här begreppet mycket snack och lite verkstad en innebörd. När svärmor kom på besök för första gången på tre år var det första hon kommenterade att huset behövde målas om. Redan dagen efter bestämde vi oss för att se oss om efter någon målare i Bromma och då var det så bra att min frus chef alldeles bara några veckor tidigare hade gått hjälp av Lindberg & Wiklund Måleri AB och han tyckte absolut att även vi skulle anlita dem. Det är vi glada att vi gjorde för det visade sig vara ett mycket bra företag med engagerade och kunniga målare som gav oss ett resultat som vi knappt hade kunnat tro var möjligt, så snyggt blev det! Det är säkert en och annan av er som också har letat efter någon målare i Bromma, jag tycker ni ska kika närmare på Lindberg & Wiklund Måleri AB i sådana fall.